Atentie! CFR Calatori anunta ca scumpeste biletele de tren cu 18%, dar mentine anumite facilitati

Persoanele care doresc sa calatoreasca cu trenul vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar. CFR Calatori a anuntat ca tarifele la transportul feroviar de calatori se vor majora cu 18%.

Masura va fi luata incepand cu data de 14 august 2011, mai anunta CFR Calatori.

„Majorarea tarifelor face parte din strategia de redresare si echilibrare a situatiei financiare a companiei si are ca principala cauza cresterea preturilor – care a avut loc de la data ultimei majorari (20 septembrie 2010) si pana in prezent – la diferite materiale cu pondere mare in activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese, etc „, se arata intr-un comunicat al companiei.

CFR Calatori va mentine facilitatile de calatorie si anume acordarea unei reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetisti si de 75% la abonamente pentru elevi si studenti.

Si restul ofertelor comerciale prin care se acorda reduceri la transportul cu trenul, se vor mentine:

– „Calatoria dus-intors” cu o reducere de 10%;

– Reduceri intre 5-13% la achizitionarea biletelor cu anticipatie;

– „Minigrup 2 – 5” este destinata celor calatoresc in grupuri mici (de 2 – 5 persoane) si este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin in zilele de vineri si duminica, cu reduceri intre 10% si 25 %;

– „Cartea VSD” (vineri, sambata, duminica) valabila in week-end, cu reduceri intre 25% si 60%;

– Oferta de vacanta – reducere de 10%, la cumpararea biletului online cu un card MasterCard sau Maestro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...