Noutati :

Atentie, calatori! Se suspenda unele statii de tramvai din Timisoara

7 decembrie, 2014 - 10:17 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Regia Autonoma de Transport din Timisoara avertizeaza calatorii ca in perioada urmatoare vor fi suspendate unele statii de tramvai iar circulatia mijloacelor de transport se modifica.

Astfel, in urmatoarea saptamana vor fi suspendate statiile de tramvai de pe Calea Stan Vidrighin (Calea Buziasului) de langa intersectia cu strada 1 Decembrie. In aceste conditii tramvaiele de pe liniile 6 si 8 vor avea statie pe strada 1 Decembrie, iar tramvaiele de pe linia 4 vor opri la Fabrica de Bere si la Detergenti. Statiile de langa intersectia de la Banatim vor fi functionale imediat ce se finalizeaza lucrarile de amenajare ale zonei.

De asemenea, RATT anunta ca incepand din data 8 decembrie se reia circulatia tramvaielor pe strada Stefan cel Mare. Astfel, linia tramvaiului 4 va avea traseul din Torontal prin Piata 700, Piata Traian, Banatul, AEM si retur. Portiunea de traseul si statiile dintre Piata 700, Catedrala, Piata Balcescu si Banatul se desfiinteaza.

Si linia tramvaiului 6 va avea un traseu modificat incepand de luni 8 decembrie. Acesta va circula din Torontal pe la Catedrala Mitropolitana, Piata Balcescu, Banatul, strada Stefan cel Mare, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est, UMT, Printul Turcesc, Piata Traian, Prefectura, Piata 700, Torontal. Se infiinteaza statia Piata Traian in sensul spre Gara de Est pe strada stefan cel Mare la intersectie cu strada Ion Mihalache inainte de macaz.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cind revine tramvaiul 5 pe vechiul traseu?
    De la Olimpia in Ronat schimbam 3 tramvaie?