Noutati :

Atentie, calatori! Circulatie deviata pe una dintre cele mai importante linii Expres din Timisoara!

31 martie, 2015 - 10:34 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Din cauza unor lucrari ale Colterm, una dintre cele mai circulate linii Expres din Timisoara, in ceea ce priveste transportul in comun, va fi deviata. Totodata, pe acest traseu va aparea si o statie noua.

Este vorba despre circulatia autobuzelor de pe linia Expres 8 care va fi deviata, in perioada 1-15 aprilie, din pricina lucrarilor ce vor fi efectuate de catre Colterm pe strada Islaz.

Autobuzele E8 vor circula de pe strada Islaz pe strazile Eternitatii si Emil Zola, urmand sa reintre in traseu pe strada Bujorilor.

In aceste conditii, statia de pe strada Islaz nr.103 va fi anulata, urmand sa se infiinteze statii pe strada Islaz nr. 107 si pe strada Emil Zola nr. 143, inainte de strada Bujorilor.

De asemenea statia liniei 32 de pe strada Bujorilor nr. 126 in sensul spre Prefatim va fi suspendata pe perioada lucrarilor.

Incepand cu data de 1 aprilie 2015, autobuzele de pe linia Expres 8 vor opri intr-o noua statie. Aceasta va fi amplasata in zona Podului Saguna, pe Bulevardul Mihai Viteazu nr. 4 si va fi amplasata doar pe sensul spre Piata Balcescu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...