Atentie, angajatori! Ce anunt important a facut Directia de Finante Publice din Timisoara?

TIMISOARA. Anunt important facut de departamentul de Trezorerie si Contabilitate Publica al Directiei Generale a Finantelor Publice din Timisoara, pentru angajatori, atat persoane fizice, cat si juridice, ori institutii publice.

Conform DGFP Timisoara, conform Legii nr. 170/ 2014 privind administrarea creantelor bugetare reprezentand comisionul datorat de angajatori Inspectoratelor Teritoriale de Munca, creantele bugetare reprezentand comisionul datorat pană la data de 31 decembrie 2010 de acestia Inspectoratelor Teritoriale de Munca pentru pastrarea si completarea carnetelor de munca, respectiv pentru certificarea legalitatii inregistrarilor efectuate, se fac venit la bugetul de stat si se achita in contul 36.01.27 “Venituri din comisionul perceput de catre Inspectoratele Teritoriale de Munca, datorat pana la data de 31 decembrie 2010”.

Codurile IBAN aferente contului de venituri se regasesc pe portalul ANAF.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.