Ateliere de creatie, sesiuni de face painting gratuite pentru copii in fiecare weekend din luna februarie si expozitie cu instalatii luminoase, in Iulius Town Timisoara

TIMISOARA. Toată luna februarie, cei mici găsesc în Iulius Town un tărâm unde imaginația nu are limite, iar buna dispoziție și zâmbetele sunt molipsitoare. În fiecare sâmbătă, vor avea loc Ateliere de Creație și face painting prin care copiii își vor dezvolta latura artistică, iar în Iulius Gardens îi așteaptă o lume plină de personaje fantastice.

În fiecare sâmbătă, până pe 24 februarie 2024 inclusivîn zona Intersport din Iulius Mall au loc Ateliere de Creație pentru copii, unde vor colora, picta, desena, în funcție de tematicile alese și se vor bucura de sesiuni gratuite de face painting. Participarea este gratuităîn limita locurilor disponibile, iar toate materialele sunt asigurate de Iulius Town. Pe 1017 și 24 februarieîncepând cu ora 16.00, depășim granițele și pășim împreună cu cei mici pe tărâmul imaginației, unde totul este posibil.

Aceeași lume magică vă așteaptă și în Iulius Gardensunde 170 de instalații luminoase ce reprezintă animale, flori și arbori creează un decor de basm. „The Glowing Garden” este o expoziție inedită, unde pot fi admirate reprezentări ale animalelor sălbatice, o grădină cu fructe gigantice și personajele preferate din copilărie. Expoziția este deschisă zilnicîntre orele 16.00 – 22.00, iar prețul unui bilet este 35 de lei pentru adulțipentru copii și pensionari este 30 de leiun pachet pentru o familie formată din doi adulți și doi copii este 120 de lei. Mai multe informații puteți afla de pe site-ul Iulius Town.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...