Noutati :

Atelier de creatie Young Builders, la Shopping City Timisoara

18 aprilie, 2018 - 04:35 PM
Autor: Carla Chiu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA Într-o lume din ce în ce mai dinamică şi orientată spre stiinţă şi tehnologie, abilitatea de a rezolva probleme prin găsirea de soluții noi devine din ce în ce mai importantă, împreună cu dezvoltarea abilităţilor de gândire creativă, colaborare şi comunicare.

Shopping City Timișoara îi așteaptă pe cei mici și cei mai mari să ia parte la evenimentul YOUNG BUILDERS – Atelier de creație organizat de Clubul Clever FROG – să-și pună în practică cunoștințele, să fie creativi și să se distreze.

Evenimentul va avea loc la parterul Shopping City Timișoara, în zona scărilor rulante, în data de 21 aprilie, în intervalul orar 11.00-14.00.

În cadrul atelierelor, copiilor li se vor pune la dispoziție piese cu ajutorul cărora vor putea construi, după diverse tematici stabilite pentru fiecare atelier, construcții precum clădiri, mașini, nave, animale etc.

În plus, în cadrul atelierului vor fi și două mașini motorizate și teleghidate cu care copiii se vor putea juca.

Atelierele sunt recomandate copiilor cu vârste cuprinse între 3-14 ani.

Intrarea este gratuită!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...