Noutati :

Asociatii ADP se intalnesc in Adunare Generala de Ziua Femeii pentru a grabi negocierile pentru parcarile subterane din centrul Timisoarei

23 februarie, 2011 - 01:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Consilierii locali care fac parte din conducerea Administrarii Domeniului Public se vor intruni in 8 martie. Propunerea a venit din partea lui Ciprian Jichici si Petru Ehegartner, care vor sa discute problema parcarilor subterane.

Alesii locali vor sa se asigure ca procedurile de negociere cu potentialii investitori se finalizeaza in cel mai scurt timp posibil si in conditii de transparenta. Pe ordinea de zi a intalnirii este trecut un singur punct, si anume acela referitor la derularea procedurilor de negociere si elaborare de propuneri catre Consiliul Local pentru posibilele asocieri privind atribuirea directa prin contract de concesiune a zece hectare de teren in centrul istoric al Timisoarei.
Cei doi consilieri au depus un proiect de hotarare pentru ca intalnirea sa aiba loc in data de 8 martie, incepand cu ora 14.00, in Sala de Consiliu a Primariei. Proiectul a primit avizele comisiilor din cadrul municipalitatii si va fi votat in plenul ce va avea loc la inceputul lunii martie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...