Noutati :

Asociatia TM2021 si universitatile din Timisoara au strans randurile pentru succes in Capitala Culturala a Europei

27 septembrie, 2019 - 11:22 AM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
1

TIMISOARA. Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii a semnat un protocol de colaborare prin care isi exprima interesul comun pentru strategia de dezvoltare culturala a Timisoarei si stabilesc modalitati de cooperare pentru a sprijini proiectul „Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii”.

CITESTE SI: Schimbare in proiectul de modernizare a Filarmonicii Banatul din Timisoara. Elementul care dispare de la Sala Capitol. Foto 

Protocolul a fost semnat de catre ec. ing. Horatiu Rada, presedintele Asociatiei Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii si prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul Univeristatii de Vest din Timisoara, prof. univ. dr. Viorel Aurel Serban, rectorul Universitatii Politehnica din Timisoara, prof. univ. dr. Alexandra Enache, prorectorul Univeristatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si prof. univ. dr. Isidora Radulov, prorectorul Universitatii de stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timisoara.

Printre prioritatile partenerilor se afla informarea reciproca, schimb de bune practici, implementarea de proiecte comune, promovarea unor evenimente si actiuni culturale comune.

Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii este entitatea care implementeaza proiectul, iar mediul universitar are un rol important in viata Timisoarei, studentii si cadrele didactice universitare contribuind activ la viata culturala a orasului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Căpușele universitare au simțit, cam târziu, mirosul de parandărăt.