Noutati :

Asociatia Timisoara Capitala Culturala isi mareste echipa. Cum poti sa te implici in proiect?

1 februarie, 2019 - 06:25 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Cei care doresc sa se alature proiectului Timisoara Capitala Culturala Europeana mai au o sansa sa faca parte din echipa.

Asta pentru ca s-a prelungit termenul de depunere a cererilor de adeziune a noilor membri, pana in 11 februarie, la ora 12. Decizia a fost luata din dorinta de deschidere a Consiliului Director al asociatiei catre noi membri, si pentru o cat mai mare diversitate a opiniilor.

Reprezentantii TM 2021 amintesc celor care si-au depus cererile de adeziune inainte de 22 ianuarie trebuie sa isi completeze dosarul astfel incat sa contina urmatoarele documente:

1. pentru persoanele fizice:
– Cerere de adeziune (formular);
– Copie C.I.;
– Cazier judiciar;
– Curriculum Vitae;
– Declaratie pe proprie raspundere ca indeplineste conditiile prevazute la art.2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociatiei.

2. pentru persoanele juridice societati comerciale:
– Cerere de adeziune (formular);
– Certificat constatator;
– Declaratie pe proprie raspundere al reprezentantului legal ca persoana juridica indeplineste conditiile prevazute la art.2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociatiei

3. pentru persoanele juridice Asociatii si fundatii:
– Cerere de adeziune (formular);
– Extras din Registrul special aflat la grefa instantei;
– Certificate inregistrare ANAF;
– Declarație pe proprie raspundere al reprezentantului legal ca persoana juridica indeplineste conditiile prevazute la art.2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociatiei.

4. pentru Orasele partenere:
Cerere de adeziune (formular);
– Declaratie pe proprie raspundere al reprezentantului legal ca persoana juridica indeplineste conditiile prevazute la art.2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociatiei.

5. pentru alte organisme care nu se incadreaza in cele de mai sus:
– Cerere de adeziune (formular);
– Actul de infiintare;
– Calitatea de reprezentant;
– Declaratie pe proprie raspundere al reprezentantului legal ca persoana juridica indeplineste conditiile prevazute la art.2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociatiei.

Documentele se pot depune atat la sediul Asociatiei Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii: Bastionul Theresia · Str. Martin Luther Nr. 4, Corp.B1, Et.1, cat si in format electronic, la adresa de e-mail: [email protected], iar cererile de adeziune corespunzatoare fiecarei categorii, le puteti descarca de AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...