Noutati :

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana a primit un sediu in Bastion

21 ianuarie, 2014 - 04:17 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis a alocat un sediu Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana in anul 2021, in Bastionul Theresia. Cu tot cu terasa, acesta are peste 600 de metri patrati.

Consilierii judeteni s-au poticnit in luna decembrie cand ar fi trebuit sa aloce acest sediu Asocietiei. Unii dintre ei au cerut sa primeasca toate comisiile de specialitate ale CJT sedii in Bastion, pentru a-si tine sedintele. In final, proiectul a fost amanat pentru luna ianuarie 2014.

La plenul de marti, consilierii judeteni au uitat de solicitarea lor initiala si au votat in unanimitate acordarea acestui sediu Asociatiei care se ocupa cu promovarea Timisoarei in demersul de a deveni Capitala Culturala Europeana in anul 2021.

375 de metri patrati are sediul si 252 are doar terasa in care va functiona Asociatia.

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana a functionat pana acum intr-un spatiu impropriu de pe strada Alba Iulia, la Atelierul de Urbanism  al municipiului Timisoara, tinand seama de faptul ca sunt activi aproape 100 de voluntari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...