Asistenta pentru infiintarea celor 25 start up-uri selectate prin Proiectul SIA VEST

TIMISOARA. In calitate de partener coordonator al Proiectului SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a demarat procesul de infiintare a celor 25 de start up-uri ale caror planuri de afaceri au fost selectate spre finantare.

Pentru aceasta, in perioada 18 – 29 martie 2019, expertii CCIA Timis asista firmele in intocmirea dosarului si intermediaza formalitatile de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului Timis.
Totodata, mentorii ofera candidatilor suport informational, instrumental si evaluativ, conform planurilor de afaceri depuse.

Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale (Cod My Smis: 105255) este derulat de CCIA Timis in parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L. si se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa infiinteze o afacere nonagricola in mediul urban si care au domiciliul in unul din cele patru judetete ale Regiunii Vest.

Obiectivul general al proiectului vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin furnizarea de cursuri de competente antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de pratica pentru 44 de persoane in vederea dezvoltarii resursei umane, activitati de mentorat pentru 44 de persoane, crearea si sprijinirea in vederea dezvoltarii a 44 de noi afaceri in Regiunea Vest care vor genera 88 de locuri de munca.

Reamintim ca pana in prezent, in cadrul proiectului, CCIA Timis a avut urmatoarele rezultate:
– 16 serii de cursuri gratuite de antreprenoriat, cu participarea a 340 persoane din judetele Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara;
– 380 persoane din aceste judete inscrise in grupul tinta;
– 49 planuri de afaceri depuse in cadrul concursului de planuri de afaceri organizat in perioada 08-29.11.2018;
– 25 planuri de afaceri selectate pentru finantare de catre CCIA Timis;
– 25 stagii de practica pentru candidatii cu planuri de afaceri selectate.

IMPORTANT!

– Finantarea este NERAMBURSABILa in proportie de 100% !!!
– Valoarea finantarii este de 6.420.240,78 lei !!!

***

Informatii suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: [email protected], Daiana Mirela BUZATU – Manager de proiect.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...