Noutati :

Artistul Gica Petrescu este dator la intretinere la cinci ani dupa moartea sa

19 iulie, 2011 - 10:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Gica Petrescu a plecat dintre noi in urma cu cinci ani! Cu toate acestea, artistul apare pe lista datornicilor la Asociatia de Proprietari. Nimeni nu i-a revendicat bunurile, asa ca apartamentul a ramas al nimanui.

Datoriile la intretinere au continuat sa se adune pana cand au ajuns la incredibila suma de 37 de mii de le!

Vecinii spun ca, de cand a murit Gica Petrescu, nimeni nu i-a mai intrat in apartament. Nici macar singura sa mostenitoare, o nepoata din partea sotiei.

Bani ar fi, pentru ca exista drepturile de autor asupra melodiilor compuse de artist. Doar ca, in lipsa mostenitorului legal, acele sume ajung intr-un fond comun al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Asociatia de Proprietari a incercat sa recupereze datoriile de 37 de mii de lei in instanta, dar procesul treneaza de trei ani.

Maestrul Gica Petrescu a compus si a interpretat peste 1500 de melodii si a cantat live pana la 90 de ani. A murit in urma cu 5 ani la venerabila varsta de 91 de ani. O parte dintre piesele sale sunt nelipsite din playlistul multor petreceri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...