Artisti din Timisoara si din tara se reunesc la IzolArt Fest 2020. O saptamana de teatru, muzica, lansari de carte sau stand-up comedy

Cultura a fost unul dintre domeniile cele mai afectate de pandemia de coronavirus, insa acest lucru nu inseamna ca toate evenimentele pot fi amanate. S-au gasit solutii si unele dintre spectacole vor fi organizate in conditiile respectarii masurilor sanitare impuse de autoritati.

CITESTE SI: Cursa nebuneasca pe strazile din Timisoara. 7 echipaje de politie pe urmele unui motociclist

Este si cazul lui IzolaArt Fest, eveniment organizat in micutul sat Socoloar din judetul Caras-Severin, in cadrul asa numei enclave culturale Ciclova – Socolari – Ilidia – Potoc.

Organizatorii proiectului isi propun sa aduca in fata publicului din enclava culturala Ciclova – Socolari – Ilidia – Potoc si a celui din intreaga regiune un festival al independentilor care, respectand intru totul toate regulile impuse de autoritatile centrale, judetene si locale, va contribui activ (in ciuda tuturor vicisitudinilor acestor timpuri) la dezvoltarea comunitara prin intermediul culturii.

Directorul artistic al festivalului, reputatul regizor Stefan Iordanescu (unul dintre membrii fondatori ai scolii de vara de management cultural si ai hub-ului cultural din zona Ciclova – Socolari – Ilidia – Potoc) propune, pentru perioada 25 – 30 august 2020, urmatorul program:

MARȚI, 25 AUGUST 2020
Casa FIKL, Socolari
Ora 19.30
Prezentare a lucrărilor și un tur al atelierului pictorului Gheorghe Fikl, cu, despre și în prezența artistului, gazda serii.
Ora 20,30
Teatrul Dramaturgilor Români
NU SUNT EU – cu Maia MORGENSTERN
Direcția de scenă: Victor Ioan Frunză
Scenografia: Adriana Grand
Ora 22,00
Concert VanDerCris

MIERCURI, 26 AUGUST 2020
Casa Teicu, atelier de creatie Sepi&Grama, Ilidia:

Ora 20.30
CARPATHIAN GARDEN, de Radu Iacoban
Cu: Tudor Aaron Istodor, Radu Iacoban.
Ora 22.00
Concert MIRCEA BANICIU
”Cele mai bune cântece”

JOI, 27 AUGUST 2020
Platoul din fața Casei de Cultură Potoc

Ora 20,30
Stand Up Comedy cu DIANA ROȘCA
NEÎMBLÂNZIREA SCORPIEI

Ora 22.00
ZOLTAN OCTAVIAN BUTUC
PENTRU CEI CARE IUBESC LIMBA POEZEASCĂ

VINERI, 28 AUGUST 2020
Casa FIKL, Socolari
Ora 19.00
Lansare de carte, în prezența autorului
ISTORIA BANATULUI, de Victor Neumann
Ora 20.00
Concert FI(I)KLasic la Fikl!
Evelin & Marius Roman-
Ana Molnar, Simion Novac, Victor Părău
Ora 22.00
AUĂLEU TIMIȘOARA
HUOOO!!!

SÂMBĂTĂ, 29 AUGUST 2020
Platoul rock Sasca Romana

Ora 20.00
8 LIGHT MINUTES

Ora 21.00
HAOS
Ora 22.00
BURNING TABLE

DUMINICĂ, 30 AUGUST 2020
Platoul rock Sasca Romana

Ora 20.00
LESLIE WOLF AND THE GROOVEMAKERS

Ora 21.00
MIKE ALTRIN & TONI KüHN & FRIENDS

Ora 22.00
THE DIFFERENT CLASS

AICI puteti vedea descrieri amanuntite ale spectacolelor din cadrul IzolArt Fest.

Organizatorii precizeaza ca pe tot parcursul desfasurarii IzolArt Fest regulile de protectie anticovid 19 vor fi strict respectate iar numarul locurilor la fiecare eveniment este limitat. Chiar daca acestea au loc in aer liber, la intrarea in spatiu fiecarui spectator ii va fi masurata temperatura si publicul va avea la dispozitie materiale dezinfectante. Purtarea mastii este obligatorie.

Cei care vor sa participe la eveniemtele din cadrul IzolArt Fest sunt rugati sa isi faca rezervari la adresa de e-mail [email protected].

IzolArt Fest este organizat de Primaria Sasca Montana, Primaria Ciclova Romana, Hugo Models Management si Asociația Culori cu suflet, proiectul fiind cofinantat de Consiliul Judetean Caras – Severin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.