Arta uimitoare din materiale reciclate, concert Ada Milea, ateliere creative pentru copii si adulti deopotriva, dans si degustari, intr-un eveniment unic la Timisoara – Caravana Vatra Verde. Intrarea este libera. Video

TIMISOARA. Zile pline de creatie si distractie la Timisoara, la Caravana Vatra Verde, unde va asteapta un adevarat maraton de evenimente pentru toate varstele, cu participare gratuita, organizate de Asociatia Art Mirror.

Vineri are loc deschiderea oficiala, cu un concert Ada Milea & Alexander Balanescu, interpretare muzicala la pian cu Teodor Radulescu, dans performativ cu Vika Medvedeva, DJ Set Flaviu Moldovan si o degustare de vin.

Sambata si duminica au loc ateliere creative si de reciclare unde participantii vor avea ocazia sa lucreze practic: ei vor putea recicla si refolosi hartie, vor picta pe textile, vor modela obiecte din lut, vor deprinde tehnici de desen si vor produce obiecte de decor folosind dopuri de pluta. Fiecare atelier este tematic, potrivit pentru adulti si copii de peste 3 ani, iar toate materialele sunt oferite de organizatori.

In plus, in cadrul atelierelor, vor fi realizate trei lucrari colaborative (tehnici mixte si modelaj) care vor fi mai apoi expuse in mai multe orase europene.

Atelierele sunt cu acces liber, pe baza de inscriere aici, iar unele sunt dedicate persoanelor cu deficiente de vedere: https://forms.gle/H5e7gDWtBCMBPdrM6.

VIDEO: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...