Noutati :

Arsa la buget! Nereguli in fisele pacientelor la Maternitatea Odobescu, dupa un control facut de Casa de Asigurari de Sanatate Timis

28 martie, 2011 - 12:01 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Clinica de Obstetrica-Ginecologie "Dr.Dumitru Popescu"

Clinica de Obstetrica-Ginecologie "Dr.Dumitru Popescu"

TIMISOARA. Spitalul Odobescu nu mai capata 25.500 de lei de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate din banii pe care trebuia sa ii primesca pe luna decembrie a anului trecut si pe ianuarie 2011. Decizia a fost luata de conducerea CJAS in urma unui control.

Medicii de la Spitalul Clinic de Obstretica-Ginecologie ā€žDr. Dumitru Popescuā€ din Timisoara nu completeaza cum trebuie foile de observatie ale pacientelor. Asta au stabilit inspectorii de la CJAS, in urma unui control facut in perioada 7 ā€“ 11 martie. De asemenea, cadrele medicale de la maternitate nu informeaza medicii de familie sau de specialitate prin scrisoare medicala cu privire la situatia pacientelor externate. In plus, nici nu prescriu medicamentele compensate si gratuite, desi in biletul de externare se recomanda tratament gratuit sau compensat, mai spun reprezentantii Casei de Asigurari.
Acestia au cautat sa vada daca medicii de la Odobescu respecta conditiile prevazute in contractul cu Casa. Echipa de control a decis sa retina un procent de 1% din valoarea de contract aferenta lunii ianuarie 2011 si noiembrie 2010, de aproape 25.500 de lei. Controlul a vizat perioada 1 octombrie 2009 ā€“ 21 ianuarie 2011.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...