Noutati :

Armele ies in Piata Libertatii! 100 de ani de vitejie la Timisoara!

17 august, 2016 - 01:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Se implineste un secol de la nasterea Divizei 18 Infanterie Banat, astazi Brigada 18 Infanterie Banat, care continua traditiile militare si organizeaza un eveniment de suflet pentru timisoreni.

Astfel, in sunet de fanfara, oamenii sunt invitati sa participe la o frumoasa aniversare, in 19 august, de la ora 10.30, in Piata Libertatii.

Ce prezenti vor putea asista la ceremonia de decorare a Drapelului de lupta al unitatii, la exercitii de tip Drill Team de manuire a armamentului, spectacole de fanfara si muzica populara. De asemenea, vor putea vizita Sala Traditiilor Militare ale Brigazii 18 Infanterie Banat.

Sunt asteptati veterani de razboi, cadre militare active, in rezerva sau in retragere, reprezentanti ai administratiei publice si simpli timisoreni.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce rahat de armata mai avem, marii nostri luptatori din teatrele de razboi ar trebui sa defileze cu maturi , farase si polonice ca in rest pauza armata.