Are marcaje si parapet pe toata lungimea. E aproape gata lotul 2 largit la 4 benzi pe drumul de legatura intre Timisoara si Autostrada, prin Dumbravita si Giarmata. Video

TIMISOARA. Reprezentantii Consiliului Judetean Timis anunta ca au finalizat lucrarea de largire la 4 benzi a soselei ce leaga Timisoara de Autostrada Vestului, prin Dumbravita si Giarmata, lotul 2.

CITESTE SI: Amenajarea intersectiei Drumul Boilor cu Centura Sud Timisoara intr-o noua etapa, cu hotarare de Guvern. Muncitorii lui Umbrarescu vin tare din urma. Foto

Tronsonul cuprins intre soseaua de centura si autostrada este practicabil inca de acum cateva luni, insa, zilele acestea, a fost turnat stratul de uzura al asfaltului, s-a montat parapetele de separare a sensurilor de mers si au fost trasate marcajele.

A ramas de facut interventia la trecerea la nivel cu calea ferata de la Giarmata.

DJ691, proiect european salvat de Consiliul Județean Timis: pe tronsonul 2 avem asfalt la nivel de uzura, marcaje definitive si parapete pe toata lungimea! Pregatim lucrarea de largire la 4 benzi la trecerea la nivel cu calea ferata si, in paralel, lucram la retelele de gaz si la pistele de biciclete„, a transmis presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica.

Se lucreaza si in zona trecerii de cale derata de la intrarea in localitatea Giarmata. Aici se pregateste zona pentru lucrari preliminare de umpluturi, trasarea unui zid de sprijin, demolarea cantonului CFR si pregatirea casetelor pentru largire.

Muncitorii de la Strabag au inceput, in urma cu mai bine de o luna, si lucrarile pe Lotul 1, cel cu celebrii stalpi de sustinere a firelor de troleibuz din Dumbravita. 70 vor fi indepartati pentru extinderea carosabilului la 4 benzi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. E gata lotul 2, de la șoseaua de centură de DUPĂ Dumbrăvița, până la autostradă. Greu cu limba română.

  • E gata pe dracu. Sâmbăta am trecut prin zonă iar la calea ferată abia acum mișcă ceva acolo. Reclamă gratuită iubitului partid care vă finanțează

 2. Gata o p.la ca,la calea ferata faci 30 de min sa treci vinerea.Vrajeli

 3. Pista de biciclete de la ieșire din Giarmata unde duce?

  • Nimica ne crede pe toți căzuți în cap ,nu prea zice de cînd se lucrează la bucata nenorocită de drum și pînă este gata mai durează,în politică nesimțirea este absolut necesară.

 4. „e gata”… „a ramas de facut”.

 5. Daca era Dominic si presedintele CJT, lucrarea ar fi fost gata demult.

 6. Cand va fi gata psd si pnl cei 10 km de autostrada intre Timisoara si Deva , vad ca la A0 spre Cluj misca lucrurile , in aceasta parte de nu se intampla ceva. Grindeanu se lauda ca va fi gata , nu pot sa mai pricep coruptia asta. Sunteti vinovati de fiecare accident ce va avea loc in lipsa qcestei autostrazi.

 7. ”DJ691, proiect european salvat de Consiliul Județean Timis”- haha. Salvat de la cine? Nu tot de la CJT? Santier inceput in 2020… Sub „supravegherea” d-lui Nica, care doi ani nu a vazut ca nu se face nimic. Apoi a reziliat contractul. Deci… cine ce a salvat?