Noutati :

Aquatim taie apa timisenilor care nu si-au platit facturile! Vezi in ce localitati din Timis!

13 februarie, 2013 - 11:20 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Aquatim opreste robinetele in mai multe localitati din Timis, dupa ce peste 100 de timiseni nu si-au platit facturile de mai bine de o luna. Atentie! Se poate ajunge si la demontarea contorului de bransament!

Asadar, vor ramane fara apa calda o parte din timisenii care locuiesc in Sacalaz, Recas si Ghiroda. Reprezentantii Aquatim desfasoara periodic actiuni pentru recuperarea debitelor restante. In prima faza, anunta in scris clientii care nu si-au achitat facturile la timp. Daca nu isi platesc apa consumata nici dupa notificari, reprezentantii societatii de apa si canal pornesc pe teren pentru a opri efectiv apa sa curga la robinete. Angajatii Aquatim vor sista apa in perioada 13 – 28 februarie.

Directorul Ilie Vlaicu anunta ca mai mult de 100 de clienti vor ramane fara apa la robinete pentru ca nu si-au achitat facturile.

Potrivit celor de la Aquatim, termenul de scadenta al facturii la apa este de 15 zile de la data emiterii acesteia, dupa care se platesc majorari de intarziere. Daca factura nu este achitata in maximum 45 de zile de la emiterea sa, se poate opri furnizarea apei si chiar pana la demontarea contorului de bransament.

Reluarea serviciului de alimentare cu apa se face dupa achitarea la zi a facturilor restante, iar in cazul demontarii contorului de bransament, clientii trebuie sa plateasca si o taxa de rebransare intre 90 si 140 de lei, in functie de tipul de contor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...