Aquatim preia serviciile de apa si canalizare din Giroc

TIMIS. Aquatim isi extinde aria de operare si preia serviciile de apa si canalizare in comuna Giroc.

Aquatim va opera de la 1 noiembrie in localitatea de langa Timisoara.

Delegarea gestiunii infrastructurii de apa si canalizare catre un operator cu o capacitate recunoscuta de prestare a serviciilor este în avantajul girocenilor. Practic, si pana acum, apa livrata in comuna a provenit din Timisoara, iar canalizarea se deverseaza tot in statia de epurare a orasului”, declara dr. ing. Ilie Vlaicu, directorul general Aquatim.

In perioada urmatoare, reprezentantii societatii vor lua legatura cu consumatorii din Giroc, pentru stabilirea unei relatii contractuale si verificarea situatiei tehnice de pe teren. Compania roaga locuitorii comunei sa raspunda solicitarilor Aquatim in vederea intocmirii documentelor necesare, astfel ca tranzitia de la operatorul de apa Giroceana SRL la operatorul regional sa decurga in conditii cat mai bune.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile oferite, clientii nostri au la dispozitie site-ul www.aquatim.ro, precum si un Call-Center la numarul de telefon 0356 914, de luni pana vineri, in intervalul 7:30-19:00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...