Aquatim opreste apa pe doua strazi din Timisoara si intr-un oras din Timis

TIMISOARA. Aquatim anunta o serie de lucrari in zilele de luni si marti. Vor fi afectate doua strazi din Timisoara si un oras din Timis.

Luni, 6 noiembrie, intre orele 8-18, la intersectia strazilor Petru Rares si Dacilor se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din „Contractul de executie retele apa si canalizare Timisoara Sud – lot 2”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Rovine, Dacilor si in zona Timocului.

Marti, 7 noiembrie, intre orele 8-16, in Gataia se va efectua spalarea retelei de distributie si a rezervorului de inmagazinare. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Aquatim recomanda de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...