Noutati :

Aquatim, la cea mai importanta manifestare din Romania, din domeniul apei. Societatea are si un stand de prezentare

16 mai, 2017 - 04:12 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Aquatim participa zilele acestea, la Bucuresti, la cea mai importanta manifestare profesionala din Romania dedicata apei, cu titlul “Forumul Regional al Apei – Dunare – Europa de Est” sau, generic, “ExpoApa 2017”.

Evenimentul organizat de Asociatia Romana a Apei, se afla la a 19-a editie si se desfasoara la Palatul Parlamentului, in perioada 15-17 mai. Manifestarile se adreseaza specialistilor din domeniul apei – administratori ai resurselor de apa sau operatori de apa, in general, publicului interesat de imbunatatirea performantelor tehnice si manageriale ale sectorului. Programul cuprinde multiple si variate subiecte de discutii, de la tehnologii noi de tratare si distributie a apei potabile, epurarea apei uzate, prezentari de echipamente industriale de ultima generatie, si pana la subiecte de managementul apei sau de siguranta sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare.

Si in acest an sunt organizate pavilioane expozitionale dedicate firmelor de proiectare, antreprenorilor si consultantilor care au astfel oportunitatea sa prezinte publicului interesat realizarile si noutatile in materie de produse sau servicii din sectorul apei. Atat Aquatim cat si Fundatia Aquademica, unde Aquatim este membru fondator, sunt prezente cu standuri in zona expozitionala.

Un punct important pe agenda ExpoApa 2017 este Conferinta internationala cu tema “Solutii sustenabile in managementul apei 2017”. Conferinta ofera posibilitatea realizarii unui schimb de idei privind inovatiile si cele mai bune practici internationale, provocarile si nevoile urgente cu care se confrunta sectorul apei in Romania, tendintele din sectorul apei sau, in cateva cuvinte – solutii durabile in managementul apei. Aquatim, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Timisoara, participa in cadrul conferintei cu lucrari de specialitate in domeniul tratarii apei potabile si a apei uzate.

Conferinta internationala – Solutii sustenabile in managementul apei 2017 – reprezinta ocazia de a analiza toate tehnologiile existente pe piata si de a alege solutia potrivita la problemele cu care se confrunta sectorul apei. Conferinta dedicata regiunii Dunarii, in care Romania joaca un rol important din 2010, ofera suportul necesar pentru indeplinirea directivelor europene si a angajamentelor asumate de tarile membre in cadrul Conferintei Partilor Conventiei-Cadru a Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice  (COP21)”  Diane D’Arras – Presedinte Asociatia Internationala a ApeiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...