Noutati :

Aquatim continua investitiile in judetul Timis. Proiectul de investitii POIM, intr-o noua etapa

21 iunie, 2017 - 09:58 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. De curand, Aquatim a punctat o noua etapa importanta in vederea implementarii, in judetul Timis, a proiectului national de investitii, Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, si anume, semnarea contractului de finantare „Sprijin pentru pregatirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Timis, in perioada 2014-2020”. Valoarea contractului, fara TVA, este de 9.498.615,67, din care 99 % sunt fonduri nerambursabile (85% contributie UE – Fondul de Coeziune si 14% contributie nationala – Bugetul de Stat), iar 1% este cofinantare locala.

Obiectul acestui Contract de Finantare il reprezinta acordarea finantarii nerambursabile de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management POIM, pentru implementarea Proiectului intitulat „Sprijin pentru pregatirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Timis, in perioada 2014-2020”.

Mentionam ca Aquatim SA este la al treilea proiect major de investitii din fonduri europene, dupa ce la mijlocul anului 2016 a finalizat un proiect in valoare de 118, 871 milioane de euro (POS-Mediu), iar in anul 2011, un alt proiect de 45,32 milioane de euro (Masura ISPA).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...