Noutati :

Aquatim avertizeaza consumatorii din condominii: constituirea in asociatii de proprietari este obligatorie

13 februarie, 2019 - 05:12 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Societatea Aquatim avertizeaza clientii asupra obligativitatii constituirii in asociatii de proprietari pentru administrarea condominiilor, obligativitate impusa de legislatia din domeniu (Legea nr. 196/20.07.2018). Conform legii mentionate, companiile care presteaza servicii de utilitate publica printr-un bransament sau racord comun au obligatia sa asigure serviciile numai daca exista o asociatie de proprietari pentru condominiul respectiv, care sa aiba calitatea de utilizator, respectiv titular de contract.

In acest sens, reprezentantii asociatiilor de proprietari sunt asteptati, cat mai curand, la Biroul Contracte al societatii, de pe str. Treboniu Laurian nr. 7A, camera 12.

Programul cu publicul este luni, miercuri, vineri, intre orele 8 si 15:30, respectiv marti si joi intre orele 8 si 18. Pentru incheierea noului contract sunt necesare copia sentintei civile (hotararii judecatoresti) de infiintare a asociatiei si copia certificatului de inregistrare fiscala.

Informatii suplimentare pot fi obtinute la numerele de telefon 0754 099 502 (Birou Relatii – Clienti) si 0754 099 503 (Compartiment Contracte).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...