Noutati :

Aproximativ un milion de lei costa tiparirea buletinelor de vot din Timis, pentru alegerile locale din 10 iunie

10 mai, 2012 - 11:04 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMIS. Prefectura Timis a finalizat licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot care vor fi folosite in judetul Timis, la alegerile locale din 10 iunie 2012. La licitatie s-au inscris doua societati, una din Timis si cea de-a doua dintr-un alt judet al tarii.

Licitatia s-a incheiat in aceasta saptamana, iar castigator a fost desemnat participantul din judetul Timis, Fed Print. Conform procedurii, in urmatoarele 18 zile firma care a pierdut licitatia poate depune contestatie.

S-a stabilit si pretul pentru tiparirea buletinelor de vot. Conform prefectului de Timis, in functie, Mircea Bacala, pretul stabilit se ridica la aproximativ un milion de lei. Vor fi tiparite cate patru seturi de buletine de vot, cate unul pentru alegerea primarului, altul pentru alegerea presedintelui de Consiliu Judetean, al treilea pentru alegerea Consiliului Local si cel de-al patrulea pentru alegerea consilierilor judeteni.

”Se vor tipari 615.000 de buletine de vot pentru alegerea Consiliului Judetean si tot atatea pentru alegerea presedintelui de Consiliu Judetean, plus inca 10% de rezerva. Pentru alegerea primarului Timisoarei se vor tipari 220.000 de buletine de vot. Restul, pe localitati, vor fi in functie de numarul de locuitori”, a explicat Bacala.

Urmeaza ca Prefectura Timis sa cheme la instruire pe presedintii de sectii de votare, in perioada urmatoare, iar dupa instruire sa le inmaneze buletinele de vot. Conform prefectului, dupa scrutinul electoral, presedintii sectiilor de votare vor fi programati la Biroul Electoral Judetean, pentru a preda buletinele de vot.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...