Noutati :

Aproape 700 de candidati inscrisi la examenul de rezidentiat din Timisoara. Cate posturi si locuri vor putea ocupa in spitale?

2 noiembrie, 2015 - 04:05 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. S-a incheiat sesiunea de inscrieri pentru examenul de rezidentiat de anul acesta. Aproape 700 de tineri s-au inscris pentru a sustine examenul ce va avea loc in Timisoara, in 15 noiembrie.

In total, la Timisoara au fost depuse 694 de dosare. Dintre acestea cele mai putine sunt pentru specializarea Farmacie – 31. La Medicina Dentara s-au inscris 140 de candidati, iar la Medicina numarul dosarelor depuse ajunge la 523. Asta in conditiile in care candidatii au la dispozitie 469 de posturi si locuri pentru toate cele trei specializari.

„Si anul acesta concursul se va desfasura in aceleasi conditii ca si in anii trecuti. Examenul e de tip grila, sunt 200 de intrebari cu variante de raspuns”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Andrei Motoc, purtatorul de cuvant al Universitatii de Medicina din Timisoara.

Ocuparea posturilor si a locurilor in specialitate se va face in functie de punctajul obtinut, pe fiecare centru universitar, in limita locurilor si posturilor publicate pentru fiecare domeniu in centrul universitar de concurs.

Vezi aici lista locurilor si posturilor scoase la concurs.

Anul acesta, examenul de rezidentiat va avea loc in 15 noiembrie si se va desfasura in 6 centrre din toata tara. Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara sunt locurile in care candidatii vor sustine concursul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. nu stiti sa scrieti fratilor !! este un verb care nu lati pus in acord cu predicatu ,,, ajunge la,, cum suna ajung la ,,,
    rusine !!