Noutati :

Aproape 500 de oameni alearga la Timisoara pentru ‘plamani sanatosi’! Isi dau mana pentru renovarea celui mai mare salon al Spitalului Victor Babes!

13 aprilie, 2016 - 01:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Actiune caritabila la Timisoara, organizata de  Clubul Rotaract Timisoara Opera in colaborare cu Rotaract Timisoara Cosmopolitan! Acestea invita timisorenii sa li se alature intr-un proiect de suflet: renovarea celui mai mare salon din cadrul Sectiei de Pneumologie a Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie ”Victor Babes” din Timisoara.

Astfel, in cadrul Timotion, in 23 aprilie, la Timisoara, aproape 500 de oameni vor alerga pe mai multe trasee din oras pentru a sustine aceasta cauza nobila. Cu totii au donat diferite sume de bani care vor insemna o mai buna ingrijire pentru o multime de bolnavi de plamani care ajung la unul dintre spitalele cele mai vitregite din oras. Deja, cele doua cluburi au reusit sa adune 22.000 de lei pentru reabilitarea salonului.

Rotaract Club Timisoara Opera este o organizatie non-guvernamentala (ONG) al carui scop este realizarea de proiecte pentru comunitate, din dorinta de a contribui la progresul acesteia si in beneficiul oamenilor care o compun.

Clubul s-a infiintat in decembrie 2014, iar membrii sai sunt legati de dorinta arzatoare de a schimba ceva in bine, de pasiunea pentru voluntariat, de o energie debordanta si, poate cel mai important lucru, de o stransa prietenie, fara de care lucrurile nu pot fi miscate cu aceeasi pasiune.

La actiunea din 23 aprilie, la care sunt asteptati sa alerge timisorenii dornici sa puna umarul la imbunatatirea conditiilor din Spitalul Victor Babes, organizatorii isi propun sa stranga minim 10.000 de lei, bani care vor ajuta la demararea lucrarilor urgente pentru renovarea cel putin a salonului 4 al unitatii medicale. Este vorba de refacerea instalatiei electrice, de inlocuirea geamului si a usii cu unele de termopan, refacerea peretilor si turnarea de tarchet.

Aducerea saloanelor la standard reprezinta un real ajutor adus comunitatii timisorene si nu numai, o imbunatatire de care vor putea profita sute de pacienti din intreaga parte de Vest a tarii care se adreseaza acestei clinici pentru tratament de specialitate.

Cluburile Rotaract Timisoara Opera si Rotaract Timisoara Cosmopolitan preconizeaza ca, din momentul strangerii fondurilor, lucrarile de renovare a spatiului de la Spitalul Victor Babes vor dura cel mult 3 luni, perioada care va include achizitionarea materialelor necesare, contractarea fortei de munca si lucrarile propriu-zise (mai-septembrie 2016).

In luna mai, Rotaract Timisoara Opera si Rotaract Timisoara Cosmopolitan vor organiza inca o actiune caritabila Opera Fashion Fair, un targ de moda, cu ajutorul caruia se vor strange fonduri pentru renovarea Sectiei de Pneumoftiziologie a spitalului „Victor Babes” din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...