Noutati :

Aproape 500 de candidati inscrisi la examenul de rezidentiat din Timisoara. Pe cate locuri se vor bate?

28 octombrie, 2014 - 11:38 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Sesiunea de inscrieri pentru examenul de rezidentiat din noiembrie s-a incheiat. Candidatii nu mai pot solicita, sub niciun motiv, schimbarea optiunilor de a concura intr-un anume centru universitar, iar depunerea dosarelor pentru mai multe centre de examen atrage, automat, eliminarea din concurs.


La Timisoara au fost depuse 492 de dosare. Dintre acestea 22 sunte pentru Farmacie, 110 pentru Medicina Dentara iar 360 pentru Medicina .  Asta in conditiile in care candidatii au la dispozitie 330 de locuri la Medicina, 55 la Medicina Dentara si 6 la farmacie.

Vezi AICI ce locuri sunt disponibile !

Perioada de depunere a dosarelor a fost 10 octombrie-27 octombrie, ora 16.00 Dupa expirarea acestui termen nimeni nu mai poate sa-si modifice optiunea deja inregistrata.

Listele candidatilor  admisi in concursul de rezidentiat se vor afisa, pe centre universitare si domenii , pe site-ul Ministerului Sanatatii in 14 noiembrie.  In 20 noiembrie candidatii vor afla sala si ora inceperii probei de concurs  de pe site-urile Universitatilor de Medicina unde sustin examenul sau de pe cel al Ministerului Sanatatii.

Concursul de rezidentiat are loc duminica, 23 noiembrie. Departajarea candidatilor care au obtinut punctajul maxim posibil la concursul de rezidentiat se face prin sustinerea unei probe suplimentare de departajare, in data de  29 noiembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. CE UNITATE DE MASURA ESTE APROPE???