Noutati :

Aproape 3000 de elevi admisi la liceu in Timis in prima etapa, in urma repartizarii computerizate

24 iulie, 2021 - 02:47 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMIS. 2952 de absolventi ai clasei a VIII-a au fost admisi in liceu dupa prima etapa de repartizare computerizata.

CITESTE SI: Un hol din Palatul Administrativ, transformat in centru de transfuzii de sange pentru cateva ore. Zeci de angajati ai Consiliului Judetean au donat pentru viata 

Odata cu aceasta prima runda, au fost repartizati 99,83% dintre absolventi. 1885 dintre candidati au fost repartizati pe filiera teoretica, iar 1067 pe cea tehnologica.

Dintre acestia, 4 au fost admisi cu media generala 10.

Au fost admisi in etape anterioare repartizarii computerizate: 409 elevi la specializari vocationale, dintre care 1 loc special pentru Rromi, 5 locuri pentru cei cu cerinte educationale speciale. Alti 9 elevi au ajuns in invatamantul militar, 19 elevi pe locurile speciale, rezervate candidaţilor de etnie roma si 34 elevi pe locurile speciale, rezervate candidaţilor cu CES.

Alti 572 elevi s-au înscris pe locurile alocate rutelor de scolarizare in invatamantul profesional.

Acum, elevii care au fost repartizati in licee urmeaza sa isi depuna dosarele la secretariatele liceelor, incepand de maine, pana in 28 iulie.

AICI puteti consulta lista cu elevii admisi in liceu in prima etapa.

5 elevi nu au fost admisi in aceasta prima etapa deoarece nu au completat suficiente optiuni. Acestia vor intra in a doua etapa de repartizare computerizata si vor completa, in perioada 29 iulie – 5 august, optiuni in fisele de inscriere alaturi de candidatii care au fost repartizati computerizat in prima etapa de admitere, dar nu si-au depus dosarele de inscriere in termen (25 – 28 iulie) si de candidatii care nu au participat in prima etapa de admitere. Completarea optiunilor in fise se realizeaza la scoala sau prin formular transmis electronic.

Repartizarea computerizata a acestor elevi va avea loc in 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidatilor repartizați computerizat in a doua etapa a admiterii in invatamantul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia nationala de admitere.

In intervalul 9 – 11 august, comisia judeteana de admitere va rezolva toate cazurile speciale aparute dupa etapa de repartizare computerizata.

In total, au rămas disponibile pentru etapa a doua 346 admitere computerizata + 55 specializari vocationale locuri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Citi aveau note sub 5 la examenul de capacitate dar s au inscris la liceu ?
  Ca doar trebuie sa faca toti o facultate,sa traiasca si profesorii de la aceste institute de invatamint zis si superior care s au inmultit ca ciupercile dupa ploaie.
  Ca de ceva timp si pentru functia de ,, operator ,, ai nevoie de studii superioare,pai ce sa faca sutele de facultati infiintate peste tot,cu sectii in cele mai mici orasele sau comune mai mari,trebuie sa traiasca toti.
  Publicati date concrete sa se stie realizarile din invatamintul gimnazial,sa vada si poporul pe ce se cheltuie banii statului roman,sa vada pe ce rezultate stau cadrele didactice in acest caz ca printre bugetari avem si alte categorii de cadre.
  Publicati rezultatele si pe scoli inclusiv cele de la bacalaureat.
  In modul in care apar acest tip de articole , foarte incomplet , nu faceti decit deservicii parintilor care atunci cind isi inscriu copiii la un liceu ar trebui sa stie asta daca ii intereseaza , care situatia concreta de acolo.
  Aceste date ar trebui sa le publice acest inspectorat scolar ( sub obladuirea caruia functioneaza toate scolile,cu toate ca unele nu au comun cu ce ar trebui sa fie o scoala doar denumirea , in rest ceea ce se desfasoara acolo nu se prea potriveste cu ceea ce ar trebui sa fie o unitate scolara ) dar se fereste ca dracul de tamiie de a face cunoscut maretele realizari ale invatamintului timisean .
  Acum cadrele didactice au parte de o binemeritata vacanta dupa epuizantele ore online si dupa toata perioada de munca grea de acasa din martie 20 20 si pina in prezent.
  Iar in septembrie cu forte proaspete vor lua taurul de coarne si vor avea realizari si mai marete.
  Eventual cu ceva mariri de salariu,ca doar mai e putin si urmeaza alegerile ca doar sa stie cum voteaza in principiu aceste cadre de nadejde.