Noutati :

Aproape 300 de locuri bugetate si 500 cu taxa la sesiunea de toamna la Universitatea Politehnica din Timisoara

5 septembrie, 2016 - 01:00 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica din Timisoara (UPT) scoat la concurs pentru sesiunea de toamna, din acest an, 292 de locuri bugetate si 500 de locuri cu taxa, iar candidatii se vor putea inscrie in perioada 5-9 septembrie a.c.

Universitatea Politehnica Timisoara a anuntat ca organizeaza, in intervalul 5-16 septembrie 2016, sesiunea de toamna a concursului de admitere pentru ciclul licenta.

Candidatii au la dispozitie 292 locuri bugetate, respectiv peste 500 locuri cu taxa.

Candidatii se pot inscrie in perioada 5 – 9 septembrie a.c., la sediile facultatilor.

Concursul de admitere va avea loc in data de 12 septembrie la toate specializarile, rezultatele finale urmand a fi afisate in 16 septembrie.

Admiterea la facultate in luna septembrie reprezinta o oportunitate pentru tinerii care si-au reevaluat drumul in cariera, pentru cei care doresc sa urmeze o dubla specializare, dar mai ales pentru elevii care au promovat Bacalaureatul in sesiunea de toamna. ii incurajam pe toti sa se inscrie la specializarile unei universitati de prestigiu, care sa le asigure un viitor profesional de succes”, a declarat rectorul Universitatii Politehnica Timisoara, Viorel-Aurel serban.

La admiterea de vara, UPT a scos la concurs 2.200 de locuri fara taxa si 1.000 de locuri cu taxa, pentru viitorii studenti.

UPT ofera si cazare tuturor studentilor sai, care nu locuiesc in Timisoara, in cele 16 camine studentesti unde sunt peste 5.000 de locuri de cazare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...