Noutati :

Aproape 3 milioane de buletine de vot se vor tipari in judetul Timis!

11 mai, 2012 - 02:41 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Pentru alegerile locale din 10 iunie, in Timis, vor fi tiparite aproximativ 2,8 buletine de vot si vor fi confectionate 2.500 de stampile, spune subprefectul Zoltan Marossy.

Potrivit acestuia, tipografia Fed Print din Timisoara este cea care a castigat licitatia. Costul acestora se ridica la circa un milion de lei.

De asemenea, conform lui Marossy, s-a comandat confectionarea a 2.500 de stampile de vot, numarul acestora fiind stabilit tinand cont de numarul cabinelor de vot din Timis, 2.300. In privinta autocolantelor, Timisul a comandat 660.000 de exemplare.

Vom pregati pentru primarii su listele electorale suplimentare. Toate materialele vor pleca de la Prefectura Timis inspre sectiile de votare, in saci colorati, pentru fiecare categorie vom avea o alta culoare”, a declarat Zoltan Marossy.

In judetul Timis vor functiona 589 de sectii de votare, din care 212 de sectii in Timisoara, la alegerile locale din data de 10 iunie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...