Noutati :

Aproape 200 de elevi si profesori, la Iulius Mall Timisoara, intr-un inedit spectacol!

15 noiembrie, 2016 - 07:17 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Aproape 200 de elevi si profesori vor participa, miercuri, 16 noiembrie 2016, la un spectacol dedicat Zilei Internationale a Tolerantei, organizat la demisolul Iulius Mall, in zona Poema. In programul sustinut de reprezentantii unitatilor de invatamant din judetul Timis vor fi cuprinse momente de muzica usoara, dans modern si muzica instrumentala. Spectacolul va incepe la ora 16.30.

Reprezentatia gazduita de Iulius Mall face parte dintr-o campanie de prevenire si combatere a violentei in mediul scolar, desfasurata de Inspectoratul scolar Judetean Timis, iar activitatile propuse in cadrul acesteia sustin promovarea unor valori precum non-violenta, non-discriminarea, toleranta si libertatea de opinie.

Totodata, vizitatorii Iulius Mall vor putea admira o expozitie de afise cu mesaj tematic, realizate de copii. La finalul spectacolului, elevii participanti la diverse evenimente artistice si sportive din cadrul campaniei vor fi premiati.

Ziua Internationala a Tolerantei este marcata in fiecare an, la 16 noiembrie, cu scopul de a promova intelegerea si respectul reciproc, dialogul si cooperarea, si pentru a descuraja atitudinile dominate de violenta si ura.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...