Aproape 180 de tigani expulzati din Franta au aterizat pe Aeroportul International din Timisoara. FOTO!

TIMISOARA. Autoritatile franceze ne-au trimis inca un transport de romi acasa. Un numar de 179 de persoane de etnie roma au ajuns, joi, pe Aeroportul International din Timisoara, cu o cursa charter. 62 sunt doar minori.

Cursa a pornit din orasul francez Lille si a aterizat in jurul orei 15:00 pe Aeroportul International „Traian Vuia” din Timisoara. Autoritatile franceze i-au repatriat dupa ce in ultimele zile au desfiintat mai multe tabere de romi de pe teritoriul Frantei. Majoritatea au spus ca se vor intoarce in tara lui Hollande dupa cateva saptamani.

Romii au primit cate 300 de euro, pentru fiecare adult si cate 100 de euro pentru fiecare copil ca sa paraseasca Franta.

Romii au fost asteptati de jandarmi, cu 2 autobuze, cu care au mers mai apoi pana la Gara de Nord. De la Gara de Nord, fiecare este pe cont propriu si merge in localitatea de domiciliu.

Foto: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Francezii ii balasteaza la Timisoara, pentru a nu mai consuma kerosenul pana la Bucuresti.
    Ne-am saturat de hoardele astea primitive, ne-am saturat sa fim judecati peste tot prin prisma acestor jeguri!

  2. îmi pare rău de ei. Puteau ramane linistit acolo unde au fost si pana acuma.