Noutati :

Aproape 12.000 de oameni din Timisoara si din judet sunt chemati la vot duminica! Ce se intampla?

5 octombrie, 2015 - 11:49 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Social – democratii isi aleg conducerea nationala, astfel ca fiecare membru inscris in acest partid va putea vota noul presedinte. In Timis aproximativ 12.000 de persoane sunt asteptate la urne.

Vor fi alegeri in toata regula, la PSD. In fiecare localitate din tara se vor organiza scrutine electorale cu cabine de vot, cu comisie de supraveghere, cu urne si buletine de vot.

In Timisoara, in fiecare colegiu in parte, in sediile partidului vor fi montate aceste sectii de vot.

La sediul central al PSD Timis va fi sectia de votare pentru Colegiul 2. Pentru Colegiul 1 sectia de votare va fi in sediul din Circumvalatiunii, pe Colegiul 3 sectia va fi in zona Soarelui, iar pe Colegiul 4 inca se cauta o locatie.

In judetul Timis, in fiecare localitate in parte vor fi organizate sectii de votare pentru social – democrati. Acolo unde nu exista sedii, cel mai probabil, se va putea vota la Caminul Cultural.

Buletinele de vot au sosit deja in Timis, sunt aproximativ 12.000 la numar.

Alegerea presedintelui PSD, functie pentru care unicul candidat este seful interimar al partidului, Liviu Dragnea, va avea loc pe 11 octombrie, iar vicepresedintii si ceilalti membri ai conducerii vor fi alesi pe 18 octombrie.

Potrivit statutului PSD, presedintele partidului este ales de fiecare membru in parte din intreaga tara, astfel ca este necesara organizarea acestui scrutin.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. mda, vot ca la ceausescu, un singur candidat…