Noutati :

Aproape 1000 de alergatori si biciclisti, la Timisoara, la Crosul Firmelor! Cand pornesc in cursa?

13 mai, 2017 - 12:44 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Finalul de saptamana aduce la Timisoara un eveniment sportiv traditional, Crosul Firmelor. Acesta va avea doua probe, una de ciclism si una de alergare.

CITESTE SI: Ce NU vom mai gasi in pietele volante din Timisoara! A fost INTERZIS cu desavarsire 

Editia a 13-a a Crosului Firmelor va avea loc duminica, 14 mai, cu incepe de la ora 9.00, cand se da startul in competitia ciclista, iar o ora mai tarziu vor incepe concursul si cei care participa in proba de alergare.

La crosul din acest an, organizatorii de la Atletic Club Maraton asteapta 983 de participanti, dintre care 621 in proba de alergare, si 371 in cea de ciclism, angajati la 49 de firme din Timisoara, Arad si Caransebes. .

In cadrul probei de alergare se va alerga pe distantele de 2,5, respectiv 5 kilometri. Pe distanta de 2,5 kilometri vor alerga atat angajatii, cat si copii acestora.

CITESTE SI: Vom admira stelele din varful unui turn de peste 600 de ani, reabilitat, la o aruncatura de bat de Timisoara! Avem bani europeni pentru restaurare

Startul pentru crosul de 5 kilometri se va da la ora 10, iar traseul este urmatorul: Stadion, dr. str. Aries, dr. Surorile Martir Caceu, dr.Prof. A. Podeanu, dr. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Aries, sosire Stadion.
Traseul de 2,5 kilometri al probei de alergare este urmatorul: Stadion, dr. str. Aries, dr. Surorile Martir Caceu, dr. Prof. A. Podeanu, dr. Cerna, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Aries, sosire Stadion, iar startul o sa fie dat la ora 10.45.

CITESTE SI: Premiera la Timisoara! Ce se dezvolta in locul in care se cauta leacul pentru cancer?

In intrecerea ciclistilor se vor da doua ture, pe un traseu care are 4,8 kilometri, iar traseul este urmatorul: Stadion, dr. str. Arieş, dr. Surorile Martir Caceu, dr. Prof. A. Podeanu, dr. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Arieş, se continua spre Casa Tineretului, dr. Surorile Martir Caceu, dr. Prof. Aurel Podeanu, dr. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Arieş, sosire

Pe participanti ii asteapta premii la final. Primii cinci clasati la fiecare proba vor primi premii invidivuale in vouchere de cumparaturi de la un magazin de echipament sportiv, cu valori de la 300 la 50 de lei. Primii 3 sositi vor primi abonamente la o sala de fitness din oras, dar si cupe, diplome si un tricou. Companiile castigatoare vor fi si ele recompensate cu cupe si diplome.
Pe perioada desfasurarii crosului, intre orele 8 si 12.30, circulatia va fi inchisa pe traseele de concurs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...