Noutati :

Aproape 100 de locuri de parcare din zona de sud in Timisoara. Se lucreaza din nou intre blocuri. Foto si video

9 iulie, 2019 - 02:30 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Masinile nu mai sunt urcate pe trotuar, iar soferii n-ar mai trebui sa caute un loc liber pe langa blocuri pentru simplul motiv ca au noi spatii de parcare amenajate intre blocuri.

CITESTE SI: Vom avea tramvaie noi pe baterii, la Timisoara. A fost stabilit castigatorul licitatiei pentru primele 16 garnituri. Cine le va construi 

Este vorba despre timisorenii care locuiesc pe strada Sirius, dar si de cei de la Martir Andrei Istvan, fosta Rachetei. Intre blocurile din aceasta zona, municipalitatea a amenajat 82 de locuri de parcare pe locul fostelor garaje.

Au fost refacute trotuarele si chiar si intrarile in scarile blocurilor, dar si retelele de utilitati din subteran. Muncitorii au reamenajat si accesul in parcare de pe cele doua strazi.

Si, daca au finalizat aceasta parcare, la nici 500 de metri de aceasta ea, muncitorii au inceput pregatirile pentru o noua amenajare intre alte blocuri tot de pe strada Sirius. Deja excavatoarele au indepartat resturile ramase de la demolarea fostelor garajelor si urmeaza sa se treaca la refacerea parcarii, daca si vremea va permite acest lucru.

Va reamintim, demolarea garajelor, in Timisoara, a inceput de mai multa vreme, in zona Soarelui si continua si in alte zone din oras. In total, mai sunt aproape 7000 de astfel de constructii in cartiere.

Primarul Nicolae Robu a anuntat inca de acum cativa ani ca toate garajele vor disparea, iar in locul lor vor fi amenajate parcari.

VIDEO: George StefanitaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. fgm mai exista si alte zone in timisoara in afara de soarelui?

  2. ohohohoho buna dimineata Opinia Timisoarei ! Parcarea e gata de 1 luna !!!!!

  3. Stiri „adevarate” ! Cind nu mai e nimic de laudat dezgropam ceva. Asa se face imagine pentru unul ajuns din eroare primar si care a avut in program numai lucruri bune pentru oras: inlaturarea copacilor din centru si inlocuirea lor cu pomi in ghiveci , desfiintarea parcarilor si amenajerea de noi benzi/semibenzi de circulatie pentru ‘zeul-automobil’ care tebuie sa stapineasca orasul in detrimentul omului, inghesuirea pietonului de pe trotuar cu bicilisti sau cu parcari furate pentru acelasi „zeu”, transformarea orasului in orice altceva decit un „oras minastiresc” cum zice el , cu boxe urlind in miez de nopte este tot, in numele culturii, cu „vaporetto”- cutii din table , subiect de glume pe internet, intelient semaforizat insa si impanat cu cite alte ghidusii/realizari le rockeristului ,care ar fi de ris daca nu ar desfigura un oras cindva maret, invidiat si eemplu pentru altii! Trist si adevarat!