Aproape 1.000 de vaccinuri facute in weekend de echipele mobile, in judet. Localitatea in care s-au imunizat cei mai multi oameni, intr-o singura zi

TIMISOARA. Au pornit din nou prin judet echipele mobile de vaccinare, astfel ca doar in acest weekend au fost imunizati aproape 1.000 de oameni.

Cei mai multi dintre cei care au ales sa se vaccineze, 157, au fost la Dudestii Vechi. Aici, tot colectivul primariei este deja imunizat, in acest fel incercand sa dea un exemplu locuitorilor comunei. Pe de alta parte, la polul opus se afla comuna Curtea, unde doar 2 oameni s-au vaccinat.

In zilele de vineri, sambata si duminica, in 15 localitati fost vaccinati aproape 1000 de timiseni. Remarcam ca, in continuare, in estul judetului exista o mai mare mefienta pentru vaccinare fata de celelalte zone. La poluri opuse DUDESTII VECHI – 157 si CURTEA – 2 persoane„, a precizat subprefectul Ovidiu Draganescu.

Iata mai jos cate vaccinuri s-au administrat in localitatile in care s-au deplasat echipele mobile!

Traian Vuia, Dumbrava, Tomesti, Margina, Curtea
65 Pfizer
97 Johnson & Johnson
9 Moderna
Total: 171 persoane vaccinate

VALCANI
40 doze Johnson & Johnson
25 doze Pfizer.
Total: 65

DUDEȘTII VECHI
– 101 doze Johnson & Johnson
– 56 doze Pfizer.
Total: 157

BELINȚ
– 62 doze Pfizer
– 24 doze Johnson & Johnson
– 5 doze Moderna
Total: 91

SATCHINEZ
– 38 doze Pfizer
– 11 doze Johnson & Johnson
Total: 49 persoane

PERIAM și PESAC:
– 90 doze Pfizer
– 58 doze Johnson & Johnson
Total: 148

GĂVOJDIA
– 21 doze Johnson & Johnson
– 36 doze Pfizer.
Total: 57

OTELEC și UIVAR
– 84 doze Pfizer
– 31 doze Johnson & Johnson
Total: 115

BOLDUR
– 80 doze Pfizer
– 9 doze Johnson & Johnson
Total: 89 persoane

In total, duminica, in intreg judetul Timis, atat cu ajutorul echipelor mobile, cat si in centrele de vaccinare au fost administrate 2382 de doze.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Mihai spune:

    Vedeti ca Romania e decalata cu o cateva saptamani fata de ce se intampla in vest unde oamenii au inceput sa realizeze ca desi vaccinati fiind numarul de infectari tot creste ( vezi Austria ). La terapie intensiva iar creste numarul si in vest dar totusi nu e inca ca in valurile anterioare datorita faptului ca nu sau depasit cele 6 luni in care teoretic vaccinul da anticorpi. Dupa ce trece efectul vaccinului si cu urmatorul val iar se ocupa locurile la terapie intensiva in vest. Incep si ei sa realizeze ca mai bine se concentreaza pe grupele de risc si anume pe cei batrani pentru ca virusul oricum nu va disparea.

  2. s0rin spune:

    Era vorba că trebuie păstrat la -80 grade dar acuma văd că-l plimbă cu caravana de colo colo….