Aplicatie mobila inventata de studenti pentru studenti. O noua premiera la Universitatea Politehnica Timisoara

TIMISOARA. La initiativa COSPol (Conventiei Organizatiilor Studentesti din Politehnica), cele mai frecvente intrebari ale studentilor politehnisti isi gasesc raspuns rapid si facil prin intermediul aplicatiei mobile Student UPT. Aplicatia creata de Bogdan Budescu, student in anul 3 la Facultatea de Automatica si Calculatoare, si Gheorghe Darle, student in anul 2 master la Facultatea de Automatica si Calculatoare, are multiple functionalitati utile oricarui student.

Dintre acestea mentionam:

– Posibilitatea verificarii notelor si a contractului de studii;
– Consultarea facila a orarele tuturor facultatilor;
– Prezentarea ligilor studentesti si a proiectelor desfasurate de acestea;
– Primirea constanta a noutatilor relevante pentru fiecare facultate;
– Localizarea cladirilor si altor obiective de interes etc.

„In ultima perioada am avut bucuria sa colaborez cu membrii COSPol si m-am bucurat sa vad persoane tinere foarte responsabile, pline de energie si implicate in viata universitatii. Aplicatia Student UPT reprezinta o reusita si sper ca aceasta tendinta sa se mentina si in continuare si ca eforturile conjugate ale organizatiilor studentesti si ale administratiei universitatii sa aiba efecte pozitive palpabile asupra tuturor studentilor”, a precizat conf.dr. Florin Dragan, Prorector UPT.

Important pentru toti cei interesati este faptul ca aplicatia mobila Student UPT poate fi descarcata gratuit de pe Google Play si App Store.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.