Noutati :

A aparut al doilea revendicator pentru terenul unde se afla Casa Adam Muller Guttenburnn

12 octombrie, 2011 - 12:29 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timisoara este amplasata pe un teren din care jumatate este revendicat de un cetatean german. Acum a aparut cel de-al doilea revendicator, pentru cealalta jumatate pe care se afla constructia.

Dupa ce un cetatean german a castigat in instanta o parte din tenul pe care se afla constructia caminului de batrani AMG, acum a aparut cea de-a doua persoana, un cetatean american, care a revendicat, in instanta, restul de teren din aceeasi locatie.

Guvernul German a sustinut in totalitate constructia caminului de batrani, acum plateste chirie catre o persoana care a revendicat o parte din teren, desi primaria a propus sa dea despagubiri. Acesta a costestat si a castigat in instanta acel teren. Prefectura nu a fost parte in proces, dar oricum, sentinta nu cred ca ar fi fost alta„, a declarat Mircea Bacala, prefectul judetului Timis.

Mai nou, prefectura a aflat ca un al doilea revendicator solicita cea de-a doua parte din teren si a solicitat Primariei Timisoara sa faca parte din proces.

Am speranta ca impreuna, in acest caz, sa putem rezolva aceasta problema si sper ca justitia sa faca dreptate si imaginea Romaniei si Timisoarei sa nu fie prejudiciata. M-am gandit sa ii dam celei de-a doua persoane care a revendicat teren in acea zona, in compensare, de 2.500 de metri patrati in centrul orasului sau intr-o alta zona„, a mai spus Bacala, care a adaugat ca prima infatisare in proces  va fi in data de 18 octombrie.

Potrivit acestuia, Primaria Timisoara urmeaza sa plateasca chirie catre proprietarul terenului, dar ca deocamdata nu s-a stabilit valoarea chiriei.

„In cazul primei parti, nu mai e cale de atac, decizia este definitiva si irevocabila. Pt cea de-a doua jumatate acum se desfasoara procesul”, a mai spus Bacala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...