Apartamentele din proiectul premium PALTIM pot fi vizionate in cadrul unui eveniment pentru clienti si consultanti imobiliari la Timisoara. Dezvoltatorul a demarat deja lucrarile la cea de-a doua cladire rezidentiala de regenerare urbana din inima orasului. Video

TIMISOARA. Amplasat intr-o locatie privilegiata, pe malul raului Bega si in proximitatea zonelor de interes, PALTIM ofera 236 de apartamente premium, dispuse in doua cladiri rezidentiale cu un design deosebit, alaturi de spatii comerciale si o cladire de birouri. In plus, proiectul include doua cladiri istorice restaurate, care valorifica si ilustreaza patrimoniul arhitectural al zonei. Recent finalizata, prima cladire ofera 123 de unitati rezidentiale, studiouri si apartamente cu doua, trei si patru camere. Mai mult de 70% dintre acestea au fost deja vandute, livrarea primelor locuinte fiind programata in scurt timp.

Situata pe strada Anton Seiller, a doua cladire a proiectului mixed-use PALTIM, va dispune in total de 113 apartamente si, pe langa locatia privilegiata, se va bucura de o arhitectura speciala, diversificand astfel oferta de locuinte. Studiourile si apartamentele de doua, trei sau patru camere ofera compartimentari eficiente, cu o inaltime libera de 2,70 m, suprafete vitrate intinse, finisaje premium si incalzire prin pardoseala.

SPEEDWELL contribuie la progresul comunitatii locale atat prin proiecte inovatoare si sustenabile, cat si prin conservarea patrimoniul istoric si cultural oferit de locatii. In cazul PALTIM, renovarea celor doua cladiri abandonate – o veche vila monument si o sectiune a fostei fabrici – reprezinta promisiunea dezvoltatorului in directia conservarii si revitalizarii patrimoniului local. In cadrul proiectului sunt utilizate materiale de calitate superioara pentru izolare termica si sisteme de energie regenerabila, fiind construit in conformitate cu standardele nZEB. PALTIM va include spatii de servicii, magazine de proximitate, cafenele si un restaurant, precum si zone verzi, alei pietonale si spatii destinate activitatilor recreative.

Prima cladire rezidentiala isi asteapta deja viitorii rezidenti

In cadrul proiectului sunt utilizate materiale de calitate superioara pentru izolare termica si sisteme de energie regenerabila, fiind construit in conformitate cu standardele nZEB.

Eveniment de prezentare PALTIM pentru clienti, brokeri si reprezentanti ai industriei imobiliare

SPEEDWELL va invita sa explorati cel mai mare proiect de regenerare urbana timisorean, sambata, 25 mai, intre orele 11.00 si 16.00, in cadrul unui eveniment al portilor deschise organizat in incinta proiectului rezidential PALTIM.
De asemenea, mai multe detalii despre intregul proiect pot fi descoperite pe paltim.ro.

VIDEO: George Stefanita

SPEEDWELL este una dintre cele mai active companii de real estate specializata pe dezvoltarea de proiecte rezidentiale, office si industriale pe piata din Romania.
Cu o prezenta proeminenta atat in Bucuresti, cat si in alte orasele regionale precum Cluj, Timisoara, Ramnicu Valcea si Brasov, portofoliul companiei numara aproximativ 150.000 mp de spatii de birouri si retail, peste 4.000 de apartamente si 20.000 mp de spatii industriale, cu o valoare totala de aproximativ 1,3 miliarde de euro.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mai de mult toate erau „EURO”. Apoi aveam numai chestii verzi, eco, etc. Acum avem „regenerare urbana”. Serios? Mie imi pare mai degraba degenerare urbana. Si cati pro_sti pun botul!

  2. Cat e pretul/ mp la ceste apartamente? Ajunge la 2000 euro?

    • Incepe de la aprox 2590euro/mp. E chiar ireal ca 55mp costa 140.000+ euro si sunt compartimentati de trebuie sa iti pui mobila in drum ca sa nu te trezesti ca intri pe usa drept in bucatarie sau sufragerie cu namolul de pe papuci.

  3. Apartamentele acolo sunt mai scumpe ca în Dubai. Să mă ierte Dzeu, dar trb să fi idiot sau inconștient.

  4. In Dumbravita, apartemente din 2020 pe malul baltii care cand seaca este folosita ca drum principal, pretul ajunge de 2000 euro/mp. Mie mi se par ieftine.