Noutati :

Apartamente pentru tineri, langa Timisoara. A fost semnat contractul pentru construirea de locuinte ANL

6 septembrie, 2018 - 03:37 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, si directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte, Andrei Turcanu, au semnat, contractul privind construirea, in localitatea Giroc, a 88 de locuinte pentru tineri, destinate inchirierii.

CITESTE SI: Incep amenzile de 20.000 de lei la Timisoara. Legea Ambroziei poate fi aplicata. Guvernul Romaniei a aprobat normele metodologice 

Astazi a fost semnat contractul pentru executia lucrarilor a patru blocuri, cu un total de 88 de apartamente la Giroc. Investitia se va realiza prin Agentia Nationala pentru Locuinte, Consiliului Judetean Timis revenindu-i sarcina de a pune la dispozitie terenul si de a asigura toate utilitatile necesare. Jumatate din unitatile locative vor reveni Ministerului Apararii Nationale, iar restul vor fi inchiriate de tineri din Timis”, a spus presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Investitia are o valoare de 15 milioane de lei, fonduri ANL, iar termenul de finalizare este de 24 de luni de la ordinul de incepere a lucrarilor, care va fi dat, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie.

CITESTE SI: Va fi unul dintre cele mai frumoase spectacole facute vreodata in Timisoara, cu peste 100 de actori, muzicieni si dansatori. Afla povestea primei editii a Festivalului Luminii 

O alta veste buna pentru judetul nostru este ca vor fi reluate lucrarile la un alt proiect, derulat tot prin ANL, la Jimbolia. Aceasta investitie presupune constructia a 60 de apartamente, destinate inchirierii de catre tineri din aceasta localitate. Constructia este in prezent in stadiul de 65%”, a mai subliniat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Termenul de finalizare este de 7 luni de la ordinul de reluare a lucrarilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...