Noutati :

Aparate pentru incalzit pacienti, statii de monitorizare, echipamente medicale portabile pentru reactie mai rapida in situatii de urgenta COVID. Licitatie de peste 5 milioane de euro la Spitalul Judetean din Timisoara

4 februarie, 2021 - 12:09 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
2

TIMISOARA. Noi achizitii in lupta impotriva noului coronavirus la Spitalul Judetean Timisoara. Cea mai mare unitate sanitara din vestul Romaniei cumpara aparatura si echipamente care sa creasca viteza de reactie a cadrelor medicale in situatii de urgenta generate de COVID 19.

O licitatie a fost lansata de Spitalul Judetean din Timisoara in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Astfel, urmeaza sa fie cumparate: „Lotul 1 – Analizator gaze sanguine Lotul 2 – Aspirator chirurgical Lotul 3 – Seringa automata Lotul 4 – Ecograf ultraportabil Lotul 5 – Electrocardiograf Lotul 6 – Incubator Lotul 7 – Incubator cu masa radianta Lotul 8 – Incubator de transport Lotul 9 – Sistem de monitorizare functii vitale compatibil cu statie centrala de monitorizare Lotul 10 – Sistem informatizat si digitalizre sectie ATI (bloc operator si Terapie Intensiva) Lotul 11 – Sisteme de incalzire pacient cu flux continuu – sistem avansat de hipo/hipertermie Lotul 12 – Statie centrala de monitorizare compatibila cu sistemele de monitorizare functii vitale Lotul 13 – Termometre no touch Lotul 14 – Truse instrumentar complementare truselor de urgenta Lotul 15 – Videolaringoscop uz pediatric Lotul 16 – Electrocauter mono/bipolar Lotul 17 – Masina spalat instrumente„, dupa cum se arata in anuntul postat de spital pe SEAP.

Valoarea estimata a echipamentelor este, in total, de 22.859.639 lei, fara TVA, adica peste 5 milioane si jumatate de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 9 martie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. catre marxistii care sterg comentarii: cum faci sa nu vomiti cand te uiti in oglinda?

  2. Plicuri si case de marcat … cum pt ce?!
    Pt ca personalul medical sa nu aiba comportament de gardian de inchisoare, evident