Aparate pentru incalzit pacienti, statii de monitorizare, echipamente medicale portabile pentru reactie mai rapida in situatii de urgenta COVID. Licitatie de peste 5 milioane de euro la Spitalul Judetean din Timisoara

TIMISOARA. Noi achizitii in lupta impotriva noului coronavirus la Spitalul Judetean Timisoara. Cea mai mare unitate sanitara din vestul Romaniei cumpara aparatura si echipamente care sa creasca viteza de reactie a cadrelor medicale in situatii de urgenta generate de COVID 19.

O licitatie a fost lansata de Spitalul Judetean din Timisoara in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Astfel, urmeaza sa fie cumparate: „Lotul 1 – Analizator gaze sanguine Lotul 2 – Aspirator chirurgical Lotul 3 – Seringa automata Lotul 4 – Ecograf ultraportabil Lotul 5 – Electrocardiograf Lotul 6 – Incubator Lotul 7 – Incubator cu masa radianta Lotul 8 – Incubator de transport Lotul 9 – Sistem de monitorizare functii vitale compatibil cu statie centrala de monitorizare Lotul 10 – Sistem informatizat si digitalizre sectie ATI (bloc operator si Terapie Intensiva) Lotul 11 – Sisteme de incalzire pacient cu flux continuu – sistem avansat de hipo/hipertermie Lotul 12 – Statie centrala de monitorizare compatibila cu sistemele de monitorizare functii vitale Lotul 13 – Termometre no touch Lotul 14 – Truse instrumentar complementare truselor de urgenta Lotul 15 – Videolaringoscop uz pediatric Lotul 16 – Electrocauter mono/bipolar Lotul 17 – Masina spalat instrumente„, dupa cum se arata in anuntul postat de spital pe SEAP.

Valoarea estimata a echipamentelor este, in total, de 22.859.639 lei, fara TVA, adica peste 5 milioane si jumatate de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 9 martie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. zachary denman spune:

    catre marxistii care sterg comentarii: cum faci sa nu vomiti cand te uiti in oglinda?

  2. ... Lotul 18 spune:

    Plicuri si case de marcat … cum pt ce?!
    Pt ca personalul medical sa nu aiba comportament de gardian de inchisoare, evident