Noutati :

Apa vietii, viata apei. Concurs de fotografie cu premii pentru copii si tineri, la Timisoara

29 iulie, 2020 - 10:20 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Aquatim ii provoaca pe timisorenii de pana in 18 ani la un concurs de fotografie, cu premii, ce are ca tema apa.

Intitulat „Apa vietii, viata apei„, concursul are ca obiectiv constientizarea tinerilor asupra importantei apei si a numeroaselor feluri in care ea e prezenta in viata noastra de zi cu zi, dar si a protejarii acestei pretioase resurse.

Concursul este deschis copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani (inclusiv), fiind impartit in doua categorii: 6-12 ani si 13-18 ani. Participantii vor trimite pe adresa [email protected], incepand cu 1 august si pana la data de 31 august, ora 24, maxim 3 imagini, in format electronic, imagini ce trebuie sa respecte incadrarea in tema – apa si legatura ei cu viata. Copiii si tinerii sunt incurajati, asadar, sa exploreze creativ toate aspectele apei ce au legatura cu viata: ciclul urban al apei, circuitul ei in natura, apa ca mediu de viata pentru plante si animale, dar si ca suport necesar activitatilor omului, apa ca sursa de energie si cale de transport, simbolistica apei, ritualuri si obiceiuri etc.

Un juriu, format din reprezentanti ai Fundatiei Aquatim, fotografi si/sau persoane cu cultura fotografica, va evalua lucrarile prezentate, conform criteriilor fotografice (compoziţie, cromatica, incadrare in tema, poveste etc.). Caştigatorii concursului vor fi anunţati public in data de 11 septembrie, iar lucrarile vor fi expuse intr-o galerie virtuala. Premiile sunt: locul I – 300 lei, locul II – 200 lei, locul III – 100 lei, pentru fiecare categorie.

Ne dorim ca povestile pe care le vom scoate la lumina in concursul Apa vietii, viata apei sa inspire, tuturor generatiilor, un comportament responsabil fata de resursele de apa existente si sa genereze, in randul tinerilor, in primul rand, o atitudine proactiva, de raspuns la problemele de mediu cu care ne confruntam, printre care criza resurselor si schimbarile climatice„, transmit reprezentantii Aquatim.

AICI puteti consulta regulamentu competiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. resurse de apa, auzi. pai avem o bega maro-cacaniu, agitata mereu de niste vaporase care nu au ce cauta acolo. cat timp nu circulau, incepea sa arata cat de cat bine

  2. sa puneti poze cu porcul de titu bojin si cu porcul de nărobu, crema apelor timisorene