Noutati :

Apa oprita si presiune scazuta la robinete la Timisoara si in judet, la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

8 mai, 2022 - 11:52 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie, iar echipele companiei vor actiona in mai multe localitati din judet la inceputul saptamanii.

Luni, 9 mai, in intervalul orar 9.00-10.00 se va opri furnizarea apei in cartierul Plopi din Timisoara, pentru verificarea unor legaturi noi de conducta. Actiunea va fi realizata de grupurile de lucru Sectorizare si Pierderi.

Tot luni, intre orele 9.00-15.30 se va intrerupe apa in localitatea Bencecu de Jos pentru montarea si punerea in functiune a unui grup de pompare la statia de tratare, iar intre orele 8.30-15.00 se va opri apa in Sarbova si Honorici pentru spalarea rezervoarelor de inmagazinare si a retelei de distributie.

Astfel de lucrari vor avea loc si marti, 10 mai, in Hitias, unde intre orele 9.00-14.00 presiunea apei va fi scazuta, dar si in Stiuca si Ianova, unde se va opri apa intre orele 8.30-15.00.

Miercuri, 11 mai, se vor efectua spalari de retele in Racovita, unde presiunea va fi scazuta intre orele 9-14, si in satul Padureni din comuna Victor Vlad Delamarina, unde se va opri apa in intervalul orar 8.30-15.00.

De asemenea, intre 9 si 13 mai, zilnic intre orele 9.00-15.00 se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Remetea Mica pentru spalarea retelei cu utilaje speciale, cu un amestec de apa si aer sub presiune.

La reluarea alimentarii este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...