Noutati :

Apa oprita si presiune scazuta la robinete la inceput de saptamana in Timis

29 mai, 2022 - 11:32 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
1

TIMIS. Echipele Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si va opri furnizarea apei in localitati din judet.

Luni, 30 mai, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in localitatile Mosnita Noua, Mosnita Veche si Albina pentru executarea unei conectari de conducte la intersectia DJ 592/ str. Oslo. Lucrarea face parte din proiectul ”Extindere retea de alimentare cu apa in comuna Mosnita Noua”-PNDL II.

Tot luni, echipele Aquatim vor interveni pentru spalarea retelei de distributie la Sipet. Astfel, in intervalul orar 8-17, presiunea apei va fi scazuta.

Marti, 31 mai, in intervalul orar 8-17 se vor face interventii la Boldur. Pe perioada lucrarilor furnizarea apei va fi oprita.

De asemenea, in perioada 30 mai – 3 iunie, zilnic intre orele 9-15, se va opri apa in Remetea Mare.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceaste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Intrebari – in eter – despre/pentru viitorul Timișoarei :
    1. AQUATIM va putea asigura in viitorul „apropiat ” necesarul de apă potabilă a zonei? DA / NU si cum?
    2. Idem tratarea apelor reziduale!