Apa oprita si presiune scazuta la robinete in Timisoara si in localitati din judet

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere a retelei de distributie si programeaza interventii atat in Timisoara, cat si in judet.

CITESTE SI: Se opreste apa calda pe mai bine de 100 de strazi la Timisoara. Vezi lista 

Miercuri, intre orele 8 si 15 se vor face lucrari de spalare a retelei de distributie la Pietroasa Mare. Apa nu va fi oprita, insa presiunea va fi scazuta la robinete.

Joi, echipele Aquatim vor interveni la Timisoara. Intre orele 9 si 15, se va executa o legatura de conducta la intersectia bulevardelor Liviu Rebreanu si Sudului. Pe durata lucrarilor se va intrerupe apa pe portiunea dintre strazile Aries si Orion a bulevardului Liviu Rebreanu, inclusiv la bazele Proiectantul, ISIM, No Name, Lemon si ELBA.

Tot joi, intre orele 8 si 15 se va opri apa in satul Padureni, care tine de comuna Victor Vlad Delamarina pentru spalarea si igienizarea retelei de distributie.

Tot joi, intre orele 9-15, se va opri apa in comuna Padureni.

Joi, intre orele 8-16, se va intrerupe furnizarea apei in Mosnita Noua si Mosnita Veche, pentru repozitionarea conductelor DN 315mm si DN 160mm. Lucrarile fac parte din proiectul de largire la 4 benzi de circulatie a drumului Timisoara – Mosnita Noua.

Vineri, 28 mai, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Livezile, iar intre orele 11-16 se va opri apa in Dolat. De asemenea, in intervalul orar 8-15 presiunea apei va fi scazuta in Honorici.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...