Apa oprita si presiune scazuta la robinete in Timisoara si in judet. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere a retelei de distributie, iar echipele companiei vor actiona in Timisoara si in judet la inceput de saptamana.

CITESTE SI: O noua transa de vaccin AstraZeneca ajunge luni in Romania. Vor fi aduse peste o jumatate de milion de doze 

Luni, intre orele 8 si 16, se va efectua repozitionarea conductei DN 315mm in apropiere de Casa Otniel. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei in Mosnita Noua pe strazile Tarcu, Caliman, Ciucas, Fecioarei, Zimand, iar pe strazile Balea, Primariei, Sfanta Ana, Bicaz, Dr. Dumitru Cristea, Sanziana, Granelor si in Mosnita Veche presiunea apei va fi scazuta.

Interventiile vor continua miercuri intre orele 8-16, se va repozitiona conducta DN 315 mm in apropierea canalului betonat si se va intrerupe furnizarea apei in Mosnita Noua si Mosnita Veche. Lucrarile fac parte din proiectul de largire la 4 benzi de circulatie a drumului Timisoara – Mosnita Noua.

Tot luni, si tot intre orele 8 si 16, se vor face lucrari de spalare si dezinfectare a rezervorului si retelei de distributie in Balint, Targoviste, Bodo si Fadimac. In acest interval orar apa va fi oprita in aceste localitati.

Miercuri, 2 iunie, intre orele 9-16, se va executa o legatura de conducta la intersectia bulevardelor Liviu Rebreanu si Sudului. Pe durata lucrarilor se va intrerupe apa pe portiunea dintre strazile Aries si Orion a bulevardului Liviu Rebreanu, inclusiv la bazele Proiectantul, ISIM, No Name, Lemon si ELBA.

Miercuri, 2 iunie, si joi, 3 iunie, intre orele 9-14, in localitatea Cenad se va efectua spalarea retelei de distributie. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...