Noutati :

Apa oprita si presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis la inceputul saptamanii

13 decembrie, 2020 - 10:37 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie si lasa fara apa doua localitati din Timis.

Luni, echipele companiei vor continua spalarea si igienizarea retelei de distributie in localitatea Ohaba Forgaci. Presiunea apei la robinet va fi scazuta intre orele 9 si 14, in perioadele mentionate.

Tot luni sunt planificate spalari ale retelei la Ciacova, intre orele 9 si 15. In acest interval orar furnizarea apei va fi intrerupta.

Apa va fi intrerupta luni si in Bazosu Nou, intre orele 9 si 13, pentru lucrari de mentenanta la forajul care deserveste localitatea.

Marti, tot intre 9 si 15, echipele Aquatim vor interveni la Livezile si Dolat, tot pentru spalari ale retelelor. Furnizarea apei va fi itrerupta si aici.

Luni, 14 decembrie si marti, 15 decembrie, sunt programate lucrari de spalare si igienizare a retelelor de distributie a apei in localitatile Cadar, Padureni, Sacosu Turcesc, Sipet si Visag. Interventiile sunt programate intre orele 9 si 14 in amebele zile. Apa nu va fi oprita, dar presiunea apei la robinete va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa isi asigure o rezerva de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...