Noutati :

Apa oprita si presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Interventiile Aquatim

13 aprilie, 2021 - 10:43 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim face atat lucrari de intretinere cat si de modernizare ale retelei de distributie in aceasta saptamana in mai multe localitati din Timis.

Astfel, miercuri, va fi oprita furnizarea apei pe mai multe strazi din Mosnita Noua intre orele 8 si 16. Vor fi afectati locuitorii de pe strazile Diana, Adelina, Florentina, Maria, Rodica, Elena, Camelia, Iris, Gabriela, Olimpia si partial Postei, dar si trei firme care isi desfasoara activitatea in zona.

Motivul intreruperii il constituie lucrarile de relocare a conductei DN160mm, aceasta fiind necesara pentru lucrarile de modernizare pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj.

Tot miercuri, si tot intre orele 8 si 16, se va opri apa la Chizatau pentru spalarea si dezinfectarea rezervorului si a retelei de distributie.

In aceeasi zi, insa intre orele 9 si 14, echipele Aquatim vor interveni la Poieni, Crivina de Sus si Pietroasa, unde se vor face spalarea si dezinfectia retelei. Presiunea va fi scazuta la robinete in acest interval orar.

O alta interventie este programata miercuri la Ohaba-Forgaci, intre orele 9 si 13, pentru spalarea rezervorului de inmagazinare. Si in acest caz presiunea va fi scazuta.

Miercuri si joi echipele Aquatim se muta in localitatea Colonie Pini 2. Interventia este programata intre orele 8 si 16, iar angajatii companiei vor face lucrari de spalare a forajului. Pe perioada lucrarilor furnizarea apei va intrerupta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Compania ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...