Apa oprita si presiune scazuta la robinet in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Echipele Aquatim au interventii programate la mijlocul saptamanii in mai multe localitati din Timis.

Miercuri, 8 martie, intre orele 9-14, in Gavojdia si Criciova presiunea apei va fi scazuta pentru spalarea retelei de distributie.

Pe 8 si 9 martie, intre orele 9-14, in Iohanisfeld se vor igieniza rezervoarele de inmagazinare. Pe durata lucrarilor nu vor fi perturbari in alimentarea cu apa a localitatii.

Vineri, 10 martie, intre orele 9-15 se vor spala retelele de distributie din Livezile si Dolat. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...