Noutati :

Apa oprita si presiune scazuta la apa in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

22 februarie, 2021 - 10:06 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Echipele Aquatim vor fi prezente in teren saptamana aceasta, in mai multe localitati din Timis.

Astfel, marti si miercuri, intre orele 9 si 12, la Gavojdia se vor face operatiuni de spalare a retelei de distributie. Pe perioada interventiei presiunea va fi scazuta la robinetele timisenilor.

De asemenea marti, miercuri si joi echipele companiei au programate lucrari de spalare a retelei si la Cadar, Sipet si Tormac. In fiecare dintre zile se va opera in intervalul orar 9-12. Nici in acest caz apa nu va fi oprita, insa presiunea va fi scazuta la robinete.

Marti, dupa miezul noptii, echipele Aquatim vor intrerupe apa in Buzias si Bacova, intre orele 00:30 si 02:00, pentru remedierea unei probleme aparute la automatizarea statiei de pompare Buzias. In aceeasi zi, insa intre orele 10 si 13, apa va fi oprita partial pe strazile Eroilor, Soimilor si Republici din Buzias, pentru interventii de mentenanta la reteaua de apa.

Marti si miercuri, intre orele 9 si 14, se vor face lucrari de spalare a retelei de distributie in localitatile Silagiu si Lugojel. In aceasta situatie, apa nu va fi oprita, dar presiunea va fi una scazuta la robinete.

Miercuri echipele companiei vor interveni si la Statia de Tratare a Apei de la Urseni. Intre orele 9 si 14 se vor face lucrari de modernizare in Statia de Conexiuni. Scaderea debitului din S.T.A. Urseni nu se va resimti la nivelul consumatorilor, fiind compensata de S.T.A. Bega si S.T.A. Ronat. In schimb, datorita acestor manevre exista posibilitatea ca in reteaua de distributie a Municipiului Timisoara sa apara temporar apa tulbure.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...